nyheter
April 20, 2023
nyheter
April 20, 2023
uttalande

Great Security expanderar till Karlstad genom förvärv av Säkerhetsteknik i Värmland

Great Security stärker sin geografiska närvaro genom förvärv av Karlstadsbaserade Säkerhetsteknik i Värmland.

Säkerhetsteknik i Värmland AB (”Säkerhetsteknik”) är en välrenommerad säkerhetsleverantör med lång historik på säkerhetsmarknaden i Värmland. Företaget har gedigen kompetens inom både elektronisk och mekanisk säkerhet, och erbjuder helhetslösningar anpassade utifrån kundens unika behov.

”Det här är ett mycket strategiskt förvärv för oss då Säkerhetsteknik är verksamma i ett område där vi länge har velat etablera en starkare närvaro. Säkerhetsteknik är ett välskött bolag med hög servicegrad och kunniga medarbetare. Vi är glada att välkomna Säkerhetsteknik till Great Security.”, säger Pontus Skårner, VD Great Security.

”Vi ser fram emot att bli en del av Great Security. Tiden var mogen för oss att ta ett steg framåt tillsammans med en partner och nu kan vi gemensamt nå större mål. Vårt fokus har alltid varit att tillhandahålla bästa service och spetskompetens till våra kunder och detta passar väl in i Great Securitys organisation.”, säger Mikael Persson Rune, grundare och VD Säkerhetsteknik.

Säkerhetsteknik har en årsomsättning på ca 20 mkr och kompletterar Great Securitys nyligen genomförda förvärv av Vadsbolås AB och Vadsbolarm & Säkerhetstjänst AB. Tillsammans kommer enheterna att utgöra en ny region i Great Securitys organisation. Mikael Persson Rune kommer att finnas kvar i verksamheten i en roll som säljare.

Om Great Security

Great Security är ett av Sveriges ledande oberoende säkerhetsföretag. Vi erbjuder smarta och heltäckande säkerhetslösningar för att låsa, passera, larma, övervaka, släcka och trygga. Vår engagerade och kunniga personal sätter alltid kunden i första rummet för att möta varje enskild kunds unika krav, behov och förutsättningar. Great Security omsätter innan förvärvet ca 830 mkr och har ca 440 medarbetare. Med 35 kontor och ett starkt partnernätverk finns vi alltid nära våra kunder.

Kontaktperson:

Daniel Nilsson, Partner MVI

daniel.nilsson@mvi.se

+46 70 655 78 52

Pontus Skårner, VD Great Security

pontus.skarner@greatsecurity.se

+46 70 334 82 27

FÖRFATTARE
fler nyheter
nyheter
April 12, 2024
nyheter
April 12, 2024
MVI inleder partnerskap med DSolution och Easy Partner
nyheter
April 9, 2024
nyheter
April 9, 2024
Nordic Drives Group förvärvar Aalestrup Elektro ApS
nyheter
January 25, 2024
nyheter
January 25, 2024
Treeco Group stärker sin position genom förvärv av Rögle Plantskola